March 13th 2006

Goodbye Laura!

Posted in News by Teo

Laura Stoica one of Romania’s most popular rock star died on March 9, 2006 night in a car accident. She was returning from a concert when her car had a collision with a small truck. Laura and her fiance, Cristian Margescu, a drummer in her band, died immediately. The other driver also died in the accident. Laura recently announced that she was expecting a baby in September and planning a new album.

Yesterday hundreds of people gathered at the Belu cemetery, where the funeral took place. Friends, family and fans of Laura and Cristian came with flowers and candles to say goodbye. Televisions and media don’t loose the occasion to obtain some good rating points showing images of pain and suffering.

May the Good rest Laura’s soul and grant peace to her family! Sometimes you need to die for people to appreciate and remember you!

Sade, very sade…

Laura Stoica

Laura’s Stoica website

If you liked this post, buy me a beer!
Suggested: $2 a beer or $4.5 for a pitcher

20 comments

  1. Andreea says:

    Ai fost si vei ramane “o stea” in viatza noastra… t iubim acolo unde esti…si ai grija d bebelushul tau… te iubim Laura!

    March 18th 2006 at 8:19 pm

  2. Andreea says:

    :cry::cry:

    March 18th 2006 at 8:19 pm

  3. Claudia says:

    Imi pare foarte rau pentru tragica veste:cry:Asa nedrept sa plece dintre noi un suflet atat de nobil.Si mai ales k a plecat impreuna cu un prunc alaturi de ea:sad:iar logodnicul ei a murit o data cu ea se pare k au vrut sa fie impreuna si in cer atat de mult se iubeau.Pacat k nu au mai apucat sa faca nunta si sa aiba un cpoilas pe care ,cred eu k il doreau de mult:neutral:acum ne vom aminti de ea cu foarte mult drag ptr k eu una asa voi face.:cry:Condoleante famililor indurerate!!!

    March 19th 2006 at 5:03 pm

  4. Claudia says:

    Se pare k si Laura Stoica a fost un “actor grabit”ptr k a plecat prea repede de langa noi si in urma ei a lasat multa durere:cry:Nu te vom uita niciodata STEAUA noastra!!!!!!!!:sad::sad::sad::sad::cry::cry:Acolo unde esti ne vom gandi la tine!!:cry::cry::cry:

    March 19th 2006 at 5:05 pm

  5. Caramela says:

    Kiar nu am cuvinte pt ce s-a intamplat…:sad::sad::sad::sad::sad:

    March 20th 2006 at 1:07 pm

  6. Cristina says:

    😥 It’s realy very sad what happened and this must be a good lesson for the speed lovers!!We feel so sorry and we’ll pray for their souls!! May them rest in peace!!

    March 22nd 2006 at 12:31 am

  7. ZIUIL says:

    :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

    March 22nd 2006 at 10:11 am

  8. alex says:

    viata este extrem de fragila. tot timpul luptam sa agonisim, suntem intr-o continua alergare dupa lucrurile acestei lumi si nu prea adesea ne gandim la aceasta fragilitate. ne lasam antrenati de zgomotul din capul nostru si prea putin ii dam ocazia sa se gandeasca la eternitate. trebuie sa facem loc sufletului nostru sa respire aer din imparatia lui Dumnezeu ca la intalnirea cu El sa ne simtim detasati si acomodati in si cu prezenta Lui si nu speriati.
    wow! ce trist si prematur aceasta disparitie! parca retraiesc cosmarul mortii mihaelei runceanu. de abea pot sa mai respir de durere!

    March 27th 2006 at 5:55 pm

  9. Alina says:

    :cry::cry: era tanara,frumoasa si isi dorea cu adevarat fiinta din burta ei.Acolo unde esti ,ai grija de bebelusul tau.Ai plekat dintre noi ka un actor grabit.ei fi ptr. noi , vei ramane mreu “o stea”:cry:

    April 19th 2006 at 6:48 pm

  10. ionelia says:

    A TRECUT CEVA TIMP DE LA DISPARITAI LAUREI STOICA,DAR EU TOT NU MI-AM REVENIT!!!!!!!!!NU TRECE SAPTAMANA SA NU O VISEZ CEL PUTIN O DATA!ODIHNESTE-TE IN PACE LAURA!MA ROG SA FII FERICITA ALATURI DE IUBIRILE TALE

    September 19th 2006 at 12:49 pm

  11. mariapisi95 says:

    ce paca ca ai plecat asa de repede se pare ca ai fost un actor grabit dar acum ai atins o stea

    September 26th 2006 at 5:25 pm

  12. mariapisi95 says:

    nici odata nu o sa te uitam chiar daca ai murit eu in fiecare zi ascult o piesa de ata si sa ai grijade tine ori unde ai fi

    September 26th 2006 at 5:28 pm

  13. un MARE fan says:

    Am doar 11 ani, dar am crescut cu muzica Laurei Stoica si desi sunt un copil si nu am vazut-o ,din pacate, niciodata in realitate pot spune ca a fost, este si va ramane o stea a muzicii romanesti, o lumina in intuneric, o flacara in suflet cu o voce inegalabila.Cand am auzit vestea la tv mi-am spus ca nu este ea. Era asa fericita ca va avea un copil, ca si-a gasit in sfarsit iubirea. Acum ascult in fiecare zi “Mai frumoasa” (melodie scrisa de ea special pt. Cristi Margescu)si multe alte melodii ale ei. Cand am auzit vestea am promis ca o sa ascult numai melodiile ei. Laura, Cristi aveti grija de voi si de copilul vostru, oriunde ati fi !

    October 6th 2006 at 1:29 pm

  14. un MARE fan says:

    Acum ti-ai indeplinit visul de a atinge o stea.Sper ca acolo sa te bucuri de mai multa dreptate ca aici. Dumnezeu v-a luat pt ca are nevoie de niste suflete bune acolo in ceruri. N-o sa va uit niciodata ! PROMIT !!!

    October 6th 2006 at 1:52 pm

  15. lary_bianca says:

    A trecut deja ff mult timp de la moartea Laurei Stoica…dar eu ink nu mi`am revenit din soc,tot la ea ma gandesc si o visez aproape in fiecare seara…adorm cu ea in gand …ma trezesc cu ea in gand…si nu exista zi in care sa nu o ascult !!:( Dumnezeu sa aiba grija de tine !!

    October 13th 2006 at 6:09 pm

  16. un MARE fan says:

    Nu este minut in care sa nu ma gandesc la ei. Acum fac parte din sufletul meu si din viata mea. Ascult melodiile ei si nu pot sa cred ca acea voce care se aude, patrunde adanc in suflet si ne incanta mereu nu mai este. Oricum, Laura Stoica si Cristi Margescu vor ramane mereu prezenti in sufletul si in mintea mea. Simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre ei asa ca putem vorbi pe ID-ul meu LauraStoica_4ever. N-o sa-i uit niciodata !!!

    October 15th 2006 at 5:39 pm

  17. anca preda says:

    O vom iubi pe Laura pentru frumusetea si talentul ei. Sa o pastram in suflet, caci ei cei de dincolo traiesc atata timp cat ne amintim de ei. miss you, Laura.

    January 7th 2008 at 7:37 pm

  18. loredana says:

    pe Laura nu o inlocuieste nimeni. o vom iubi mereu!
    Laura a fost, este, si va fi mereu in inimile celor dragi! Dumnezeu sao odihneasca!offf pacat canu a
    apucat sa faca copilul mult dorit!

    February 13th 2008 at 9:34 pm

  19. loredana says:

    LAURA SI CRISTI ORIUNDE A-TI FI FIE CA MULTUMIREA NOASTRA SA VA AJUNGA!

    February 13th 2008 at 9:36 pm

  20. oboroceanu diana-claudia says:

    dragii mei laura si cristi ati fost foarte frumosi.
    am inceput sa plang cand am auzit la tv tragedia voastra dar si acum plang. ma gandesc tot timpul la voi. laura se sti ca nu te voi uita niciodata. si te iubesc foarte mult. ai fost foarte intelignta si esti si in prezent inteligenta. abia astept sa-ti ascult pasii noaptea la mine in camera.vreau sa comunici cu mine. vreau sa vii la mine in camera laura stoica. bine?

    August 28th 2008 at 4:05 pm

Leave a comment